CHP Merkez Yürütme Kurulu toplandı

CHP Merkez Yürütme Kurulu toplandı Parti sözcüsü Faik Öztrak kameralar karşısına geçti. Polise yumruk atan Salihe Aydeniz'in dokunulmazlık dosyası ilişkin "milletvekilleri dosyayı gördükten sonra kendi kanaatlerine uygun şekilde karar vereceklerdir" şeklinde yanıt veren öztrak, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun iktidara geldiklerinde milli İHA ve SİHA’ların mimarı Selçuk Bayraktar’ı yargılayacakları paylaşımı sorusuna, "kimse bizim birilerinin trollerinin yazdıkları üzerinden siyaset yapmamızı bekleme

CHP Merkez Yürütme Kurulu toplandı Parti sözcüsü Faik Öztrak kameralar karşısına geçti:



- Hep söylüyoruz. Gerçeklerin er ya da geç, Ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu var. Artık hayatın gerçekleri karşında, AK Partililer bile dayanamıyor. “Kral çıplak!” diye bağırıyor. 


Öztrak Ekonomi özerinden hükümete yüklendi, bizim iktitarımızda bütün dertler bitecek dedi. Polise attığı yumruk hafızalara kazınan DBP’li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlık dosyasına ilişkin ise "Milletvekilleri dosyayı gördükten sonra kendi kanaatlerine uygun şekilde karar vereceklerdir" dedi.


- Ne zamandan beri dokunulmazlıkla ilgili grup kararı alınıyormuş daha dosya komisyona gelmemiş arkadaşlarımız dosyanın kapağını açıp ne var görmemişler e şimdi eğer bu konuda grup kararı almak da mümkün değilse hukuka saygılı bir parti olarak milletvekilleri dosyayı gördükten sonra kendi kanaatlerine uygun şekilde karar vereceklerdir.


CHP Parti sözcüsü, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun, Milli İHA ve SİHA’ların Mimarı Selçuk Bayraktar’ı "yargılayacağız" paylaşımına ilişkin soruya da yanıt verdi.



- Biz de iktidara geldiğimizde savunma sanayimizi çok daha fazla destekleyeceğiz çok daha fazla teşvik vereceğiz ama kimse bizim birilerinin trollerinin yazdıkları üzerinden siyaset yapmamızı beklemesin. Biz bunu yapmayacağız.
# milli # ekonomi # karar