Vatan Partisi Özdağ'ın mayınlı kışkırtmasına sert tepki gösterdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın mayınlı kışkırtmasına Vatan Partisi sert tepki gösterdi. Vatan Partisi Genel Sayman vekili Yıldırım Gençer, "Bu ABD’nin Türkiye’ye dayattığı ve başını Amerikancıların çektiği bir operasyon." ifadelerini kullandı.

Sığınmacı kışkırtmasıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ son olarak Hatay'da bir kaos yaratmaya çalıştı. Özdağ'ın mayınlı kışkırtmasına CHP, İYİ Parti ve Memleket PArtisi'nden tam destek geldi. Bunun bir ABD operasyonu olduğunu vurgulayan Vatan Partisi ise Özdağ'a tepki gösterdi.

Kışkırtmayla ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Genel Sayman vekili Yıldırım Gençer, mayın döşeme aklını verenin ABD olduğuna dikkat çekti.

Gençer, Özdağ'ın son yaptığı açıklamayla ABD’nin Türkiye’yi ve bölge ülkelerini karıştırma planlarının bir parçası olduğunu gösterdiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Sayman vekil, Özdağ'ın kışkırtmalarla Türkiye'yi yalnızlaştırmayı hedeflediğini de ifade etti.

Gençer, sığınmacı sorununu çözecek tek partinin Vatan Partisi olduğunu vurguladı.

# chp # abd # türkiye # İyi Parti # vatan partisi # hatay # son # Partisi # ümit özdağ # Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer # Yıldırım Gençer # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # Zafer Partisi