Perinçek Özdağ'ın iç savaş söylemine sert çıktı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Türkiye'de yüzde yüz iç savaş çıkacak" sözleri soruldu. Perinçek, "İlân ediyorum. Türkiye'de iç savaş çıkmayacak. Yüzde yüz çıkmayacak" dedi. ABD ve İsrail'in Özdağ'a verdiği kargaşa çıkarma görevinin tutmayacağını söyledi. ABD'deki ekonomik çöküşe de değinen Vatan Partisi Lideri, üniversitelerde LGBTİ derneklerinin kurulmasına sert tepki gösterdi. YÖK ve hükumeti de göreve çağırdı.

Gittiği her yerde sığınmacıları hedef alarak kışkırtma girişimde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın görevini Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek açıkladı. Üstlendiği rolü anlattı, ABD ve İsrail'e işaret etti.


Perinçek'e Özdağ'ın " Türkiye'de yüzde yüz iç savaş çıkacak" sözleri de soruldu.

Perinçek üniversitelerde açılan LGBTİ kuruluşlarına da tepki gösterdi. YÖK ve Hükümeti göreve çağırdı.

Hükümetin dayatılan eşcinsellik baskısı karşısında sessiz kalmasını eleştiren Perinçek, denge politikasının doğru olmadığını vurguladı.

Vatan Partisi Liderinin gündeminde NATO'nın genişleme girişimi de vardı. Perinçek, İsveç ve Finlandiya'nın üyeliklerinin Meclis engeline takılacağını söyledi.

ABD'de ilk 500 zenginin serveti eriyor. Zombi firmalar da artıyor. Perinçek, "ABD'nin balonu patlayacak" dedi.

# abd # türkiye # israil # vatan partisi # isveç # nato # tepki # ilk # Partisi # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # ümit özdağ # çıkış yolu # lgbti