Vatan Partisi ve TGB NATO karargahı önünden seslendi

Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un "beyin ölümü gerçekleşti" dediği NATO'nun selasını Vatan Partisi okudu. NATO'nun İzmir'deki Kara Kuvvetleri Komutanlığı önünde Vatan Partisi ve TGB'lerin omuzlarında NATO tabutu taşındı. AK Parti'nin İsveç ve Finlandiya konusundaki geri adımını eleştiren Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, "Vatan Partisi'nin merkezinde yer alacağı Üreticilerin Millî Hükümeti, Türkiye'yi NATO'dan çıkaracak" dedi.

Vatan Partisi İzmir’deki NATO Müttefik Kara Komutanlığı önüne yürüdü. NATO karargahı önünde “Vatan Bütünlüğü ve Üretim Devrimi için ''NATO'DAN ÇIKALIM” sloganları yükseldi. Vatan Partisi İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Türkiye’nin ne NATO’ya ne de ABD dolarına teslim olacağını söyledi:

- NATO demek, ABD demek. NATO demek, Gladyo üzerinden ABD'nin denetimine girmek demek. NATO demek, ABD'nin dolar saltanatı demek. Türkiye ABD’ye, ABD denetimine, dolar saltanatına teslim olmayacak! 


NATO’nun Türkiye’ye darbeler ve aydın cinayetleri getirdiğini belirten Cengiz, Türkiye’ye baş tehdit NATO’dur dedi:

-  ABD ve NATO, Türkiye'ye yönelen bütün tehditlerin kaynağıdır.
- AK Parti hükümeti, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin yolunu açarak vahim bir yanlış yapmıştır. NATO'nun büyümesi, düşmanın büyümesidir.
- NATO'nun içinde kalarak, Türkiye'yi savunma olanağı yoktur.
- NATO bugün kaybeden taraftır. Doğu'ya genişleyen NATO, mezarına giden NATO'dur. Türkiye'yi NATO'ya zincirlemek en büyük kötülüktür. Türkiye'nin ABD ve NATO'dan korkmayan bir hükümete ihtiyacı var.Vatan Partisi'nin merkezinde yer alacağı Üreticilerin Millî Hükümeti, Türkiye'yi NATO'dan çıkaracak!


Türkiye Gençlik Birliği üyeleri de Kuzey Atlantik Paktı’nın Kara Kuvvetleri Karargahı önünde açıklama yaptı. Genel Sekreter Berke Berkil, Türkiye’de NATO subayları hapishanelerde yatıyor dedi, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde NATO’nun rolüne dikkat çekti:

- 15-16 Temmuz’daki hain darbe girişimi NATO’nun FETÖ Gladyosu’nun ordumuzun ve polisimizin içine yerleştirmiş olduğu NATO subayları tarafından tertiplenmiştir. Ordumuz ve milletimizle bu hain kalkışmayı ezdik. NATO’nun Gladyosu’nu ezen ilk ülkeyiz! Şimdi o NATO subayları Türkiye’nin hapishanelerindedir! Fakat tehditler bitmedi, tehlike azalmadı. NATO’nun namluları Türkiye’ye dönmüştür!

Berkil, NATO’nun Türk gençliğinin geleceğini hedef aldığına dikkat çekti:

- NATO’da Türk gençliği yok Z kuşağı var. Türkiye’ye, Türk gençliğine eşcinselliği dayatan, yabancılaşmayı dayatan, çürümeyi dayatan NATO’dur. NATO’nun 2022 Stratejik Konsept belgesini açın bakın şunu görürsünüz: Değerlerimizin bir yansıması olarak toplumsal cinsiyet eşitliğini ilerletmeye devam edeceğiz.
İşte bu yüzden NATO’da çıkalım geleceğimizi koruyalım diyoruz. 


NATO'dan çıkalım kampanyasının adreslerinden biri de Ankara oldu. Çankaya, Mamak, Sincan ilçelerinde masalar açan Vatan Partililer bildiriler dağıttı. Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanı Emre Can, tüm Ankaralıları kampanyaya desteğe çağırdı.

Vatan Partisi Hatay il başkanlığı da bildiri dağıttı. Hatay il saymanı Ali Başkut, NATO'dan çıkalım vurgusu yaptı.

# izmir # abd # ankara # türkiye # fetö # ak parti # vatan partisi # hatay # eylem # nato # tgb # türkiye gençlik birliği # Temmuz # ilk # Partisi # çankaya # mamak # Sincan # nato karargahı