Vatan Partisi NATO'dan çıkalım kampanyasının raporunu açıkladı

Vatan Partisi'nin NATO'dan çıkalım eylemleri ses getirdi. ABD ve NATO Üslerinin yanı sıra yurdun birçok noktasında eylemler yapıldı. NATO'nun kanlı tarihi anlatıldı. İmza masaları yoğun ilgi gördü. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "Nato'dan çıkalım" kampanyasının raporunu yurttaşlarla paylaştı. Bursalı, "Örgütlerimiz kısa sürede 100'ün üzerinde il ve ilçe merkezinde rüzgar gibi esti, binlerce imza topladı, yurttaşlarımızla buluştu" dedi.

Türkiye'nin güvenliğini tehlikeye atan NATO'ya karşı Vatan Partisi'nin başlattığı seferberlik çığ gibi büyüdü. "NATO'dan çıkalım" kampanyası kapsamında geçen hafta 100'ün üzerinde noktada eylem yapıldı.

Vatan Partililer il ve ilçelerde alanlara çıktı, NATO'nın Türkiye'ye verdiği zararları anlattı. "NATO'dan çıkalım" dedi.

İzmir'de NATO'nun KAra Kuvvetleri Komutanığı'na yüründü, Adana'da İncirlik Üssü önünden mesaj verildi.

Basın açıklamalarının yanı sıra imza masaları açıldı, bildiriler dağıtıldı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "Nato'dan çıkalım" kampanyasındaki son durumu açıkladı:

- Kampanyamızda ilk haftayı geride bıraktık. Örgütlerimiz kısa sürede 100'ün üzerinde il ve ilçe merkezinde rüzgar gibi esti, binlerce imza topladı, yurttaşlarımızla buluştu. Gördüğümüz gerçek: Türk Milleti NATO'ya isyan ediyor!


Bursalı, NATO'nun ekonomiyi hedef aldığını söyledi:


- NATO'da mazot,benzin,doğalgaz yok, ama NATO'yla cephe cepheye savaşan komşularımızda hepsi var! NATO yalnız güvenliğimizi değil, ekonomimizi de hedef alıyor. Halkımız bu gerçeği çok berrak bir şekilde saptıyor! Evet, NATO'dan çıkalım, domates, biber fiyatları da ucuzlayacak!


Vatan Partisi Genel sekreteri "NATO'dan çıkalım" kampanyası devam edeceğini vurguladı:

- İncirlik ve Şirinyer NATO Karargahları önü başta olmak üzere yurt çapında başlattığımız NATO'DAN ÇIKALIM kampanyası kuvvetlenerek devam edecek. Vatan Partisi iktidarında NATO'dan çıkılacak. Vatan Partisi, Türk Milleti'nin özlemlerini iktidara taşıyacak.
# izmir # ankara # türkiye # vatan partisi # nato # mesaj # ilk # türk milleti # son # Partisi # Özgür Bursalı