Yurdun dört bir yanında 15 Temmuz şehitleri anıldı

ABD ve NATO destekli FETÖ'cü darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaş,yurdun dört bir yanında anıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlar meydanlar Türk bayrakları ile donatıldı.

Giresun, Ordu, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Trabzon'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Şehir meydanlarında yapılan programlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde meydanlarda toplanan vatandaşlar “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” yaptı.

Doğu ve Güneydoğu'da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi

Diyarbakır'da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflardan oluşan serginin açılışı yapıldı.

Siirt Üniversitesi Merkez Yerleşkesi önünden Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü'yle başlayan etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam etti.

Elazığ'da düzenlenen etkinlikler kapsamında Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, mehteran takımı eşliğinde Gazi Caddesi'nden Valilik meydanına kadar "Demokrasi Yürüyüşü" yaptı.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de de vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinliklerde bir araya geldi.

Osmangazi Köprüsü de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kırmızı beyaz renklerle ışıklandırıldı.

# ordu # adana # Mersin # diyarbakır # trabzon # 15 temmuz # giresun # türk # hatay # Elazığ # rize # gümüşhane # osmaniye # Temmuz # Bayburt # artvin # darbe # Siirt üniversitesi # demokrasi ve milli birlik günü # 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü