Vatan Partisi 15 Temmuz Meydanlarında faili işaret etti

Vatan Partisi 15 Temmuz meydanlarından FETÖ'cü darbe girişiminin arkasında NATO ve ABD'nin olduğunu söyledi. Valilikler tarafından düzenlenen “ 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” törenlerinde konuşan Vatan Partisi Yöneticileri, “15 Temmuz’un asıl faili NATO’dur, NATO’dan çıkalım” vurgusu yaptı.

''15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” törenlerine Vatan Partisi'nin NATO'dan çıkalım mesajları damga vurdu.

Valilikler tarafından düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı törenlerde konuşan Vatan Partisi yöneticileri 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin arkasında NATO ve ABD'nin olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi İzmir İl başkanı Çağdaş Cengiz ,“15 Temmuz’un faili NATO’dur. Meclisimizi bombalayan, milletimizi kurşunlayan, şehit eden NATO’dur” dedi.

Eskişehir Valilik tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” töreninde de Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Furkan Kaplan konuştu.

Kaplan, “15 Temmuz’un Amerika ve NATO tarafından yapıldı. Türkiye NATO’yla savaşıyor. O halde NATO’dan çıkalım.” Dedi.

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanlığı şehir merkezinde 15 Temmuz'da NATO'dan çıkalım kampanyası çalışmalarına da hız verdi.

Basın açıklaması sonrası açılan imza masasına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Yurt geneline yayılan “Nato’dan çıkalım” imza kampanyası da büyüyor.

İstanbul'un birçok noktasında da imza masaları açıldı. Basın açıklaması yapıldı, vatandaşlara el ilanı dağıtıldı.

Adana, Sivas ve Niğde de Vatan Partisi'nin NATO'dan çıkalım kampanyası yürütülen illerden oldu. Kent merkezinde açılan imza masalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

# izmir # istanbul # abd # adana # türkiye # fetö # 15 temmuz # vatan partisi # Sivas # Eskişehir # Meydan # Niğde # Temmuz # darbe # 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü # NATO’dan çıkalım # Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Furkan Kaplan # Vatan Partisi İzmir İl başkanı Çağdaş Cengiz