Akşener'e Yalova'da vatandaşın tepkisi gündem oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş ile "kahvaltı" diyalogu yine gündemde. Akşener bu kez Yalova’daydı. Armutlu’da bir vatandaşın "Güzel Armutlumuzda kahvaltı ettiniz mi?" sorusuyla karşılaştı. Soruya şaşıran Akşener, “Kahvaltımı evimde ettim” yanıtını verince soruyu soran vatandaşın yaptığı çıkış, gündem oldu.

Yalova’nın Armutlu ilçesinde esnaf ziyaretindeydi. Bu anlamlı tepkiyle karşılaştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanına gelen bir vatandaş, terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş’ın kahvaltı teklifine atıfta bulundu. Akşener’e “Güzel Armutlumuzda kahvaltı ettiniz mi?” diye sordu.

Akşener vatandaşa “kahvaltımı evimde yaptım” diye yanıt verdi. Ancak vatandaşın, “ Süleyman Soylu sizinle kahvaltı edecek terörist bırakmadı” sözleriyle neye uğradığını şaşırdı.


Terör suçlarından cezaevinde bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, daha önce yayınlanan bir röportajında “Dışarıda olsaydım bir sabah Meral Hanım'ın kapısını çalar, 'Kahvaltıya geldik' derdim” ifadelerini kullanmıştı. Akşener ise teklife “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız” diyerek olumlu yanıt vermişti.

# hdp # İyi Parti # yalova # süleyman soylu # meral akşener # tepki # selahattin demirtaş # kahvaltı # Armutlu