Onlyfans benzeri site ODTÜ'de: ODTÜ Fans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden bir grup marjinal öğrenci, 'Onlyfans' benzeri bir site kurarak bir rezalete imza attı. Açılan bir siteden bazı fotoğraflar yayınlayan grup, rezalete Türk kadını ve Türk gencini de ortak etmeye çalıştı. Rezalete tepki ise Türkiye Gençlik Birliği'den geldi. TGB yöneticileri Türk kadının ve Türk gencinin bu çürümeyle bağı olmadığının altını çizdi.

"odtufans" ismiyle web sitesi kurdular, "kadın bedeni politik değildir" diyerek rezalete imza attılar. Üstelik bir grup marjinalin imza attığı bu skandala Türk gencini ve Türk kadınını ortak yapmaya çalıştılar.

ABD'nin çürümüş toplum modelinin en bariz örneklerinden biri olan " Onlyfans" benzeri bir siteyi bu kez ODTÜ'lü küçük bir grup açtı. "Odtufans" adı verilen sitede bir bağış miktarı belirlendi. Bazı gençlerin müstehcen fotoğrafları da sitede yer aldı.

Mezuniyet töreninde de "Kadın bedeni politik değildir. Bedene özgürlük." ibareleri yazılı pankartlar taşıyan ODTÜ'lü marjinal grup, müstehcen pozlarına yapılacak her bağıştan sonra çıplak fotoğrafların paylaşılacağını bu gelirin yüksek lisans eğitimleri için kullanılacağını iddia etti. Üstelik kadın bedenini metalaştıran bu uygulama için "bilinçlendirme kampanyası" algısı yaratıldı.

Küçük bir grubun kadın bedenini metalaştırma girişimi ODTÜ'lü öğrencilere ve Türk gençliğine mal edilmeye çalışıldı. Girişimin hemen ardından Türkiye Gençlik Birliği'nden ODTÜ'lü bu marjinal öğrencilerin rezalet tavrına tepki geldi.

ODTÜ TGB Başkanı Furkan Olga, Kadın mücadelesinin insan bedeninin pazarlanması ve teşhir edilmesiyle hiçbir ilgisi olmadığının altını çizdi.


TÜRK KADINI ÜRETİMDE, BİLİMDE VE SANATTA YÜKSELECEK


ODTÜ Fans’ adlı sitenin kadın bedeninin politikleşmesine karşı kurulduğu iddia ediliyor. Kadın mücadelesinin insan bedeninin pazarlanması ve teşhir edilmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Kadının özgürlüğü adı altında beden pazarlanıyor, kadın piyasalaştırılıyor. Kadınlar para karşılığında bedenlerini teşhir ederek mi özgürleşecek? ODTÜ mezunları kadınıyla erkeğiyle uzmanlaştıkları alanda üreterek vatanımıza ve bilime hizmet edecekler. Türk kadını üretimde, bilimde, sanatta, kültürde kendini gerçekleştirerek var olacak ve yükselecektir


ODTÜ Çocuk Öncesi Öğretmenliği Öğrencisi Lütfiye Sarı ise, ODTÜ Fans ve türevi girişimler ODTÜ öğrencilerini temsil etmediğini vurguladı.


 "ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİ TEMSİL ETMİYORLAR"


ODTÜ, uzun yıllardır yetiştirdiği vatansever ve nitelikli gençlerle ülkemizin refahı ve istikrarına katkı veriyor. Kadının varlığını sadece bedenine indirgemeye kalkanlar, aslında toplumdan kopuşun ve çürümenin temsilcileridir. Orta çağdaki kadın esaretinin günümüzdeki hali kadının soyunarak özgürleşiyorum zannetmesidir. Bu aldatmaca kadını kafeslere kapatan, toplumda ve hayatta özne olmaktan koparan bir yozlaşmadır. Türk kadınının da ODTÜ'lülerin de bu çürümeyle bir bağı yoktur.

# abd # türkiye # türk # tgb # odtü # onlyfans # odtüfans # odtu fans