OnlyFans benzeri ODTÜ Fans'a karşı Rektörlük harekete geçti

ODTÜ Rektörlüğü, mezuniyet töreniyle gündeme gelen ‘Odtufans’ internet sitesi ile ilgili inceleme başlattı. Üniversite açıklamasında “odtufans internet sitesi ile ilgili kişiler için disiplin süreçlerinin, idari ve hukuki işlemlerin zaman kaybedilmeden başlatıldığı” ifade edildi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi, mezuniyet töreninde 3 kadın öğrencinin taşıdığı “Kadın bedeni politik değildir. Bedene özgürlük ve sansürsüz. Link: Odtufans” yazılı pankart ile gündeme gelen “odtufans” ile ilgili inceleme başlattı. Tepki çeken pankart ile ilgili rektörlük idari ve hukuki işlem başlatıldığını açıkladı.

ODTÜ’nün saygın ve başarılı konumunu destekleyecek şekilde davranmak tüm ODTÜ’lüler ve ODTÜ dostları için temel bir vazifedir. Bu bağlamda, üniversitemizin adını ve kimliğini yansıtan unsurları kullanarak ODTÜ imajına zarar veren söz konusu internet sitesi ile ilgili kişiler için disiplin süreçlerinin, idari ve hukuki işlemlerin zaman kaybedilmeden başlatıldığını ve konunun yakından takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Odtufan adlı internet sitesinde öğrenciler yüksek lisans masraflarını karşılayan kişi için çırıl çıplak soyunuyor. Rektörlüğün idari işlem başlattığı site kendisini “kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz.

Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. Bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin (cinsel organlar) açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.” diye pazarlıyor.

Odtüfans adlı internet sitesinde kadın öğrenciler para karşılığında soyunuyor. Ne kadar para verirseniz o kadar organ açılıyor.

# odtü # Ortadoğu Teknik Üniversitesi # mezuniyet töreni # ODTÜ Rektörlüğü # odtüfans