AK Parti'den erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın partinin bazı genel başkan yardımcıları ile genel merkezde yaptığı toplantının ardından açıklama yaptı. Çelik, toplantıda çeşitli düzenlemeler ve reform çalışmalarıyla ilgili istişare yapıldığını belirtti. Erken seçim olacak mı? sorusuna bir kez daha, "hayır" yanıtını verdi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın partinin bazı genel başkan yardımcıları ile genel merkezde yaptığı toplantının ardından açıklama yaptı. Çelik, toplantıda çeşitli düzenlemeler ve reform çalışmalarıyla ilgili istişare yapıldığını belirtti. Erken seçim olacak mı? sorusuna bir kez daha, "hayır" yanıtını verdi:

- Burada hem önümüzdeki bir takım vatandaşımızla buluşma noktasında, ulaşma noktasında ortaya koyulacak stratejiler. Karşı propagandaların nasıl bertaraf edileceğine dair arkadaşlarımızın çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirildi. 2023'de yapılacak seçimlere dönük olarak AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak seçim beyannamesine katkı. Beyanname ile manifesto ortaya koymuştuk. Her parti kendi içerisinde bu çalışmaları yapıp daha sonra Cumhur İttifakı'nın ortak stratejisi de oluşturulmuş oluyor. Bundan sonra düzenli olarak bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Seçim takvimiyle ilgili değişiklik yok, seçimler zamanında yapılacak.
# erdoğan # ak parti # parti # erken seçim # cumhurbaşkanı # Ömer Çelik # cumhur ittifakı # ak parti sözcüsü