Zafer Partisi’nde darp istifası

Sığınmacı kışkırtması yapan Zafer Partisi dağılıyor. Son dönemde istifalarla gündeme gelen Zafer Partisi’nde bu kez de darp iddiası ortaya atıldı. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, kendisi ve yanındaki partili kişinin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından darp ettirildiğini iddia etti.

İstifalarla çalkalanan Zafer Partisi dağılıyor.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, kendisi ve yanındaki partili kişinin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın azmettirmesiyle darp edildiklerini öne sürdü. Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 20 kişi tarafından dövüldüklerini iddia etti.

Çam, yaşanan olay sonrasında partisinden istifa kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Soner Çam’ın iddiaları sonrasında yaşanan olaylara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şiddet gözler önüne serildi.

Zafer Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada Soner Çam’ın hakkındaki ihraç talebi üzerine toplantı düzenini bozduğu iddia edildi. Bu nedenle dışarıya çıkarılmak istenilen Çam’ın yanında getirdiği arkadaşının hakaret etmesi üzerine arbede yaşandığı öne sürüldü. Ancak açıklamada Soner Çam ile ilgili bir arbede olmadığı belirtildi.

Bir süredir istifa haberleriyle sarsılan Zafer Partisi'nde yol ayrımları sürüyor. Son olarak Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper de partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

# istifa # Bir # son # ümit özdağ # ihraç # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # Zafer Partisi # soner çam # Sığınmacı kışkırtması