O fotoğraf doğrulandı: İmamoğlu balıkçıda kimle ne konuştu?

24 Ocak'ta İstanbul kar yağışının getirdiği zorluklarla boğuşurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda yemek yediği görüntüler tepkilere yol açtı. Fotoğrafın 1 ay önce çekildiği iddiası çürütülürken söz konusu fotoğrafta İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile ne görüştüğü de merak konusu.

24 Ocak gecesi İstanbul kara teslim edilirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda yemek yediği görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde İmamoğlu'nun, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile mekanda bir araya geldiği gözüküyor. Fotoğrafın 1 ay önce çekildiği iddia edilse de bu iddia da işletme sahibi tarafından çürütüldü.

Gündeme Dair Her Şey adlı dijital haber platformu söz konusu mekan olan Balıkçı Kahraman'ın işletmecisini arayarak buluşmanın gerçek olduğunu teyit etti. İşletmeciyle gerçekleştirilen görüşme paylaşılan ses kaydında açıkça belirtildi.

İmamoğlu'na yakın gazetecilerden Murat Ağırel de görüntülerin doğru olduğunu açıkladı.

Öte yandan İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile ne görüştüğü de merak edilen konular arasında.

# istanbul # ekrem imamoğlu # ingiltere # kar # haber # büyükelçi # ocak # imamoğlu # kış # belediye # balıkçı # dominick chilcott