''Doğuya genişleyen NATO mezarına doğru genişler''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yurdun dört bir yanında yapılan "Ucuz elektrik ve güvenlik için kamulaştırma" eylemlerini değerlendirdi. Perinçek, "Üretim, iletim ve dağıtım kamu eliyle olsun" vurgusu yaptı. 6 liderin görüşmesi ile ilgili konuşan Doğu Perinçek, "Bu fotoğraf bir başıbozuk fotoğrafıdır. " dedi. ABD ve NATO'nun Karadeniz'deki genişleme planını da değerlendiren Vatan Partisi Lideri, Doğu'ya genişleyen NATO'nun mezarına doğru genişlediğini vurguladı.

Vatan Partisi'nin yurdun dört bir yanında yaptığı " Ucuz elektrik ve güvenlik için kamulaştırma" eylemleri giderek büyüyor.

Enerji sektöründe kamulaştırma vurgusu yapan Vatan Partisi Genel Başkanı, vatandaşların da kamulaştırma talebinde bulunduğunu vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun fatura kışkırtmasıyla ilgili de konuştu Perinçek. Kılıçdaroğlu'nun kışkırtıcı çağrısının destek bulmadığını söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 6 liderin görüşmesini de değerlendirdi. Perinçek, 6 partinin ABD'nin programıyla hareket ettiğini ifade etti.

Vatan Partisi Lideri dış politikadaki tehditlere de dikkat çekti. ABD'nin Ukrayna kışkırtması ile NATO'yu genişletme adımlarını değerlendridi. Doğu'ya genişleyen NATO'nun mezarına doğru genişlediğini belirtti.

# chp # abd # rusya # Ukrayna # Perinçek # vatan partisi # güvenlik # kemal kılıçdaroğlu # ulusal kanal # elektrik # Doğu Perinçek # nato # doğu # üretim # Partisi # kamulaştırma # fatura # çıkış yolu # dış politika # elektrik faturaları # dağıtım # ucuz elektrik