Kılıçdaroğlu sorunu söyledi ama çözüm açıklamadı

Yüksek elektrik faturalarıyla ilgili yaşanan tartışmalar Meclis grup toplantısı yapan CHP'nin de gündemindeydi. Kürsüde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın yaşadığı mağduriyeti söyledi ancak herhangi bir çözüm açıklamadı.

Millet İttifakı ve bileşenlerinin halkın sorunlarına çözüm getirememesi skeçlere konu oldu. Çözümsüzlük üzerine inşa edilen konuşmalar CHP tarafından yine tekrarlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yüksek elektrik fiyatlarına tepki gösterdi. Halkın mağduriyetini dile getiren Kılıçdaroğlu çözüm ise açıklamadı:

Kışın ortasında siz elektriğe yüzde 127 zam yapar mısınız? Kışın ortasında! Akıl alacak gibi değil. Elektrik faturamı ödemeyeceğim dedim. Niçin dedim? Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. O nedenle ödemeyeceğim. Yönetilemeyen bir Türkiye gerçeği var. Zamlar yağmur gibi yağıyor. Kışın ortasında siz elektriğe yüzde 127 zam yapar mısınız? Kışın ortasında! Akıl alacak gibi değil.

Kılıçdaroğlu, 6 siyasi partinin Ankara'daki buluşmasına da değindi:

28 Şubat günü buluşacağız, demokrasiyi inşa edeceğiz. Sonra devletin kurumlarını düzelteceğiz.
# chp # ankara # türkiye # kemal kılıçdaroğlu # zam # elektrik # millet ittifakı # tepki # muhalefet # çözüm # fatura # 28 şubat # 6 parti