Türk Eğitim Sen 7. Genel Kurulu toplandı

Türk- Eğitim Sen'in 7’nci Olağan Merkez Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Genel Kurul’da konuşan Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Ek zam talebimizi tüm platformlarda ısrarla dile getirmeye devam edeceğiz” dedi. Kahveci, 3600 ek gösterge için de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk-Eğitim Sen'in 7’nci Olağan Merkez Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı.

Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kamuda çalışanların ek zam taleplerini yineledi:

- Biz çalışacağız, mücadele edeceğiz ve inanıyorum ki mutlaka kazanacağız. Ek zam talebimizi tüm platformlarda ısrarla dile getirmeye devam edeceğiz. Reel anlamda bir artış için gereklilik olan refah payının verilmesi için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz.

Kahveci, 3600 ek göstergeye de dikkat çekti:

- Tüm çalışanları kapsayacak 3600 ek gösterge düzenlemesi ve kamuda tüm çalışanların kadrolu istihdamı gibi temel taleplerimizi dile getirmeye, kırmızı çizgilerimizi savunmaya, öneri sunarak çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Genel Kurul’da konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da eğitimde şiddete yönelik kanun teklifi sunduklarını belirtti:

- 3600 ek gösterge gündeme geldi, Allah nasip ederse önümüzdeki yıla kadar hayata geçmesini umuyoruz ve bu hususta gayret sarf ediyoruz. Şimdi eğitim mensuplarına “Şiddete dur de” kanun teklifimiz Iğdır Milletvekilimiz Yaşar Karadağ verdi, Meclistedir, sıra bekliyor.
# ankara # türkiye # mhp # türk # Kamu # 3600 ek gösterge # Kamu-sen # eğitim sen