Beşiktaş'ta 112 çınar ağacı kesildi

İstanbul Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde bulunan ve "korumaya değer" konumunda olan 112 çınar ağacı kesildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin ağaçların kansere yakalandıkları için kesildiğini açıkladı. Sosyal medyada tartışma yaratan ağaçların kesilmesine tepkiler de geldi.

İstanbul Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde bulunan 112 çınar ağacı kesildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri "korumaya değer" konumunda olan 112 çınar ağacının kansere yakalandıkları için kesildiğini açıkladı.

112 çınar ağacının aynı anda kesilmesi tartışma yarattı. İBB'ye de tepkiler geldi. AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Yıldırım Turan,"Bakım ve tedavi maliyetlerinden kurtulmak için çareyi kökünden kesmekte ve üzerlerini de betonla kapatmakta bulmuş." dedi.

İBB'nin yeşil katliamı yaptığını söyleyen Turan reklam panosu iddiasını dillendirdi.

Sosyal medyada tartışmasında bazı kullanıcılar kanser olan ağaçların kesilmesinde bir sorun olmadığını belirtti.

Ağaçların 10 yıldır tedavi altında olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları ise İBB'nin tedavi yerine “öldürüp kurtulalım” kolaycılığını tercih ettiğini ifade etti.

# İstanbul # istanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # ibb # ekrem imamoğlu # chp # beşiktaş # ak parti # son dakika # tepki # çınar Ağacı # Çırağan Caddesi