Mossad saldırısını Devrim Muhafızları üstlendi

Irak’ın Erbil kentinde, İsrail'in istihbarat servisi Mossad'a ait bir üs vurulmuştu. İran İslam Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada Mossad üssünün kendileri tarafından hedef alındığı duyuruldu.

Irak’ın Erbil kentinde İsrail istihbarat servisi Mossad'a ait karargâh, nokta atışlarıyla vurulmuştu.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Masif Selahattin Yolu üzerindeki Mossad üssüne 12 füze atışı yapıldığı ve casusluk faaliyeti yürüten İsrailli paralı askerlerin öldürüldüğü duyurulmuştu. Üssün ise tamamen imha edildiği bildirildi.

Söz konusu saldırının ardından İran İslam Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Birimi bir açıklamada paylaştı. Açıklamada Mossad üssünün İran Devrim Muhafız Kolordusu'nun füzeleri ile hedef alındığı ifade edildi.

Paylaşılan açıklama şu şekilde:

''Bismillahirrahmanirrahim
Sahte Siyonist rejimin son zamanlarda işlediği suçların ve bu rezil rejimin şeraretlerinin cevapsız kalmayacağını daha önce duyurulmasının ardından; Dün gece, "Siyonistlerin Komplo ve şeraret Stratejik Merkezi", İslam Devrim Muhafız Kolordusu'nun güçlü füzeleri ile hedef alındı.
Suçlu Siyonist rejimini, her türlü şeraretin, sert, kararlı ve yıkıcı tepkilerle karşı karşıya kalacağı konusunda bir kez daha uyarıyoruz.''
# açıklama # israil # son