Başkent'te tarihi bina seferberliği

Görev Vakfı’nın Beyoğlu’ndaki tarihi binayı almak için başlattığı kampanya fedailerin omuzlarında yükseliyor. Ankara’da Vatan Partisi Genel Merkezi kadroları ve emekçileri bina için 350 bin lira bağış topladı. Emekçiler, yurttaşları daha güçlü Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi için desteğe çağırdı.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Tarihi bina kampanyası sürüyor. Vatan Partisi Genel Merkezi çalışanları, dişinden tırnağından artırdıklarıyla 350 bin lira topladı.

Kardeş binadan Deva Çıkmazı’ndaki tarihi binaya selam gönderdiler. Çay ocağından güvenliğe, genel sekreterlikten genel saymanlığa kadar ellerini taşın altına koydular.

Görev Vakfı’nın Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın bulunduğu Beyoğlu’ndaki tarihi binayı almak için kampanyası için kollar sıvandı.

Ankara’nın Aşağı Öveçler Mahallesi’nde büyük bir imece ile alınan Vatan Partisi Genel Merkezi binasındaki emekçiler Ulusal Kanal’a dayanışmayı anlattı.

Vatan Partisi Genel Merkezi emekçileri, yurttaşları bu seferberliğe davet etti.

# istanbul # vatan partisi # kampanya # haber # Ulusal # Vatan # aydınlık # Partisi # görev vakfı # kara # görev # tarihi bina # tarihi bina kampanyası