Teoman Alili stüdyosu yenilendi

Üretenleri Kanalı, Ulusal Kanal, çalışanlarının emeği ve gönüllülerinin desteği ile Teoman Alili stüdyosunu yeniledi. Ses, görüntü ve teknik olarak önemli eklemeler yapılan stüdyo yeni görüntüsü ile izleyicinin karşısına çıktı.

Sadece tuğladan, demirden ibaret olmayan İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı’ndaki tarihi binanın harcı ilk günden beri emekle, alın teriyle ve fikirlerle karılıyor.
Temelinde Türk Devrimi olan tarihi bina ilk günden beri sayısız ana şahitlik etti.

Silivri zindanlarının yıkılış anının yayınlandığı, 15-16 Temmuz'un kaderini değiştiren açıklamaların yapıldığı Ulusal Kanal Teoman Alilli Stüdyosu, el birliği ile yenilendi.

Ulusal Kanal; İşçi direnişinin, çiftçinin hak mücadelesinin sesi olmaya yeni stüdyosunda devam ediyor.

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi çalışanlarının el birliği ile yıllar önce yenilenen tarihi binada aynı gelenek sürüyor.

Ulusal Kanal çalışanları; Kurtuluş Savaşı'nda mermi taşıyan kağnılar gibi gece gündüz durmadan malzeme taşıdılar ve yeni stüdyo için çalıştılar.

Yepyeni görünüme ve özelliklere sahip olan stüdyo, ulusal kanal izleyicilerine daha iyi yayınlar yapmak için hazır.

Görev Vakfı'nın, Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın Beyoğlu’ndaki tarihi binasını karargâha çevirmek için başlattığı tarihi imece de hızla büyüyor.

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, herkesi Deva Çıkmazı’ndaki tarihi bina için başlatılan kampanyaya destek vermeye çağırdı.

# ulusal kanal # türk # destek # aydınlık gazetesi # Ulusal # aydınlık # işçi # görev # deva çıkmazı # Teoman Alili stüdyosu # tarihi bina