Perinçek'ten Özdağ'ın kışkırtmalarına sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sığınmacılarla ilgili yaptığı kışkırtmalara Vatan Partisi'nden sert tepki geldi. "Misafirlerimiz göçmenlere karşı ABD merkezli kampanya yürüyor ,bunun başında Ümit Özdağ var" diyen Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Özdağ'ı uyarıyoruz yaptığı iş Amerika'nın kaos planlarına hizmettir." ifadelerini kullandı.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, partisinin Ankara Çankaya İlçe Kurultayı'nda konuştu. Vatan Partisi lideri, Özdağ'ın sığınmacılara karşı provokasyon yaptığını ve ABD'nin kaos planına hizmet ettiğini kaydetti.

Dr. Doğu Perinçek, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı sert bir dille uyardı.

- Misafirlerimiz göçmenlere karşı ABD merkezli kampanya yürüyor bunun başında Ümit Özdağ var bu çok vahim bir uygulama.
- Afgan, Suriyeli kardeşlerimiz ile aramıza nifak sokmak kışkırtmalar yapmak propagandalarla insanlarımızı harekete geçirmeye şiddete davet etmek bunların karşısındayız Ümit Özdağ'ı uyarıyoruz yaptığı iş Amerika'nın kaos planlarına hizmettir.
- Göreceksiniz bunların sesini keseceğiz bunlar korkacak bizden Türk Milletinden Türk devletinden. Türkiye'ye karşı tertip yapmakmış bu hayallerinde vazgeçsin Ümit Özdağ'ı bir kez daha ikaz ediyoruz o sinecek bu kararımızı da ilan ediyoruz.

Kurultayda Vatan Partisi Öncü Kadın Başkanı Meltem Ayvalı, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek ve Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz de konuşma yaptı.

- İktidara yürüyüş düzenine hepimiz kendimizi konumlandıralım Gül bahçelerinden yürümüyoruz savaşların içinden yürüyoruz alkışla gülücükle birbirimize güzel sözler söyleyerek düşmanla savaşıyoruz her yerde emperyalizme karşı savaşıyoruz.

Ayvalı, konuşmasında dünyadaki gelişmelere değindi:

- Latin Amerika'da devrimci bir dalga yükselmekte, Afrika'da bağımsızlık rüzgârları esmektedir. Dünya ekonomisinin ağırlığı Çin'e, Hindistan'a, Asya'ya kaymaktadır. İşin özü; savaş meydanlarında, ekonomide, bilimde, kültürde dünyanın geleceğini şekillendirenler değişmektedir, onlar artık bize benzeyenlerdir.

Kurultayda Vatan Partisi, yeni Çankaya İlçe Başkanı'nı seçti. Yeni İlçe Başkanı daha önce Vatan Partisi Ankara İl Sekreterliği yapan Emre Can oldu:

- Feyzullah başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Vatan Partisi fedailerin adanmışların partisidir. Partizanlığı, karakteri ve öğreticiyle örnek bir ağabeyimden İlçe Başkanlığı görevini devralacak olmanın sevincini yaşıyorum.
# ankara # türkiye # çin # göçmen # vatan partisi # haber # Deniz # Vatan # Partisi # çankaya # ümit özdağ # sığınmacı # öncü kadın # şule perinçek # Zafer Partisi