Hacer Foggo'nun TSK'ya iftira paylaşımları ortaya çıktı: ''Çocuk katili''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışman kadrosunda yer alan Hacer Foggo'nun TSK'ya iftira attığı paylaşımları ortaya çıktı. Foggo'nun sosyal medya hesabında 2015 yılına ait paylaşımında TSK'ya 'çocuk katili' iftirası atan ifadeleri mevcut.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni gözdesi ve danışmanı Hacer Foggo, TSK'ya iftira atarken FETÖ'ye sahip çıktı.

Aynı zamanda CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi’nin kurucusu ve Koordinatörü olan Foggo'nun teröre değil terörle mücadele karşı olduğu paylaşımları ortaya çıktı.

Foggo'nun sosyal medya hesabında 2015 yılına ait paylaşımında TSK'ya 'çocuk katili' iftirası atan ifadeleri mevcut.

Foggo paylaşımında TSK'ya yönelik, "Siz eğitim yaparken “Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi”ne göre 44 çocuk öldürüldü." ifadelerini kullandı.

FETÖ terör örgütünün medya yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlara da karşı çıkan Foggo, "Canlı yayında biber gazı ile medyaya el konuluyor" paylaşımı yapmıştı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisinde de yanından ayırmadığı Foggo'nun başında bulunduğu Açık Alan Derneği ve kurucusu olduğu Derin Yoksulluk Ağı'nın ABD'den fonlandığı ifşa edilmişti.

Kılıçdaroğlu, ABD seyahatinde The German Marshall Fund Of The US vakfını ziyaret ettiğinde Hacer Foggo’da yanında yer almıştı.

ABD ve AB’den fonlanan Foggo, Kılıçdaroğlu’na hem danışmanlık yapıyor hem de algı operasyonları yürütüyor. Foggo'nun Kılıçdaroğlu ile birlikte düzenlediği ilk algı operasyonu, Et ve Balık Kurumu'na yapılan baskı ile birlikte olmuştu.

# kemal kılıçdaroğlu # chp # tsk # iftira