TGB'den TSK düşmanlarına yanıt: "ABD üniformalı Kılıçdaroğlu"

Türkiye Gençlik Birliği, Türk ordusuna düşmanlığın kaynağı olan Amerikan Büyükelçiliği kapısına dayandı. TGB'li gençler, Mehmetçik cephede terörle mücadelede kararlılığını sürdürürken Amerika ve piyonlarına geçit vermeyeceklerini ilan etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne düşmanlık açıklamasına bir tepki de Türk gençliğinden geldi:

- Bu operasyon Kılıçdaroğlu’ndan ibaret değil. Türkiye’yi seçim sürecinde bir şiddet ve kargaşa sarmalıyla tehdit eden; silahlarını, tanklarını, üslerini sınırlarımızdan bize doğrultan ABD, operasyonun düğmesine basmıştır. Hedef Türk milletinin en değerli varlığı, en büyük dayanağı Türk ordusudur. 

Türkiye Gençlik Birliği, bu düşmanlığın kaynağı olarak gördükleri Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği önüne yürüdü ve açıklama yaptı:

- Askere düşmanlık, düşmana askerliktir! İşte düşmanın kurşun askeri olmuş Kemal Kılıçdaroğlu! Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsında, ABD’nin Türk ordusunu hedefe koyan operasyonunun bütün memurlarını sahibine, yani Amerika’ya iade etmeye geldik. Alın kuklalarınızı, istediğiniz gibi oynatın. Üzerinde Amerikan bayrağı var. Neden? Çünkü Türk ordusuna düşman olanların taşıyabilecekleri tek bir bayrak vardır: O da Amerika bayrağıdır! YPG’nin, PKK’nın, FETÖ’nün, cümle Türkiye düşmanının efendisi odur.

TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin, Kemal Kılıçdaroğlu'nu alkışlayacak generallerin hapishanelerde olduğunu vurguladı:

- Ey Kılıçdaroğlu, senin selam duracağın generaller şimdi Silivri’de! NATO generalleri, FETÖ generalleri, git onlara selam dur. Onları kurtarma planına bağlandın. Git onları alkışla. Senin generallerin onlar, bizim komutanlarımızı diline dolama. Senin Türk ordusunun, Batı Asya’nın şerefli komutanlarıyla işin yok. 

Çetin, 6'lı masadaki bu Türk ordusu ve Türkiye düşmanlığın esas kaynağına dikkat çekti:

- ABD Başkanı Joe Biden diyor ki: “Türkiye’de muhalefeti destekleyeceğiz. İşte bütün ABD memurlarının sözleşmesi, işte Altılı Masa’nın tapusu! İşte Altılı Masa’nın Genel Merkezi! Bir sonraki toplantınızı gelin ABD Büyükelçiliği’nde yapın. Nasıl olsa talimatlar buradan geliyor. Biri çıkar Anayasa’dan Türk milletini kaldıracağız der, biri çıkar FETÖ ve PKK için “ne kadar gariban varsa içerde” der, biri çıkar yeni “açılım” planlarını anlatır, biri çıkar özerklik der, anadilde eğitim der, cemaat ve tarikatlara sınırsız özgürlük der, biri de çıkar en son Türk ordusunun komutanlarına firar edeceksiniz der, had bildirmeye kalkar. Siz haddinizi bilin, size haddinizi bildireceğiz! Bu Amerikan memurlarının gittikleri her yerde karşılarına TGB çıkacak. Türkiye’de rahat rahat Amerikancılık yapmanıza izin vermeyeceğiz.

TGB'li gençlerin eylemde açtığı makette dikkat çekti. Amerikan üniformasının giydirildiği makete Kılıçdaroğlu'nun yüzü yerleştirildi:

- Bugün burada bütün ABD kuklalarını Amerika’ya iade ediyoruz. Ve CHP içindeki, Altılı Masa partilerindeki vatansever, milliyetçi, Atatürkçü vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza sesleniyoruz: Bu ihanet merkezini terk edin! Bu suça ortak olmayın. Söz veriyoruz, ilan ediyoruz: Amerika’nın Türkiye’ye diz çöktürme operasyonları, Türk ordusunu karalama operasyonlarının başarılı olma şansı sıfırdır. Bu plana piyonluk edenler Türk milleti duvarına toslayacaklar.

Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun Türk ordusunu hedef alan açıklamalarına karşı Vatan Partisi tüm yurtta eylemlere devam ediyor. Antalya Kumluca'da açıklama yapan Vatan Partililer, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# türkiye gençlik birliği # kemal kılıçdaroğlu # türk ordusu # Türk Silahlı Kuvvetleri