Süleyman Soylu'dan Özdağ'a tepki: Adam yerine koymam, Soros çocuğudur!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Mülteci sorununa dair açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Ümit Özdağ'ın iddialarını tepki göstererek, "Bu adamı adam yerine koymam, bu hayvandan aşağı bir adamdır." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayında gündeme dair açıklamlarda bulundu. Bakan Soylu, mülteci sorununa dair akıllarda oluşan soruları yanıtladı.

Türkiye'de bulunan mülteci saysından muhalefetin mülteciler hakkındaki yalan yanlış iddialarına kadar bir çok konuda soru işaretlerini gideren Soylu, Ümit Özdağ'a da tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümit Özdağ'ın "ben fonladım" dediği Sessiz İstila kısa filmine yönelik eleştirileri üzerine Ümit Özdağ TGRT sunucusuna cevap yönlendirdi. Sunucunun cevabı okumamamsını isteyen Süleyman Soylu, "Bu adamı adam yerine koymam, bu hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur, operasyon çocucuğudur. İtibarımızı onun itibarı ile bir araya getirir miyiz ya? Haysiyetsiz adam..." ifadelerini kullandı.

# türkiye # haber # süleyman soylu # mülteci # ümit özdağ # sığınmacı # Zafer Partisi # İç İşleri Bakanlığı # sessiz istila