CHP liderinden Kaftancıoğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı tartışmasında kışkırtmanın dozunu artırdı. Hükümetin kesinlikle imara açılmayacak dediği havalimanı ile ilgili tehditler savurdu. Kaftancıoğlu ile ilgili mahkeme kararını tanımadıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "il başkanımız görevinin başında olacak" açıklamasını yaptı.

Atatürk Havalimanı tartışması sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kışkırtmanın dozunu yükseltti: 

- Dün akşam bir tweet attım. Biliyorum beyler çok rahatsız oldu. En çok rahatsız olanlar paralarını yurt dışına kaçıranlar ve kaçırmak için sıraya girenlerdir. Bunlar derhal psikolojik harp metodlarından birini devreye soktular. Neymiş ben havalimanın tümüyle park yapılmasını ve pistlerin hemen kırılmasını önermişim.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, hükümetin kesinlikle imara açılmayacak dediği havalimanı ile ilgili tehditler savurdu. Kılıçdaroğlu şöyle söyledi:

- Bu işte yer almış herkese son bir lafım olsun: Bu iş “Talimat aldım, mecburdum. diyeceğiniz bir iş değildir, bunun adı vatana ihanettir. Siz de sorumlu olacaksınız. Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir.

CHP lideri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanında olduklarını vurguladı.Kaftancıoğlu ile ilgili mahkeme kararını tanımadıklarını söyledi.

# istanbul # chp # atatürk # kemal kılıçdaroğlu # tehdit # oldu # Yurt # havalimanı # son # kışkırtma # Canan Kaftancıoğlu