"Suriye ile görüştük"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, sığınmacı meselesi üzerinden Türkiye-Suriye ilişkileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Suriye Dışişleri Bakanı ile görüştüklerini söyleyen Perinçek, başka bir ülkenin Türkiye-Suriye ilişkilerinin düzeltilmesinde rolü olmayacağı konusunda güvence aldıklarını belirtti.

Perinçek, iki ülkenin ilişkilerin düzeltilmesi için Suriye ile temas halinde olduklarını belirtti. Suriye'nin şartsız hazır olduğunu vurguladı. Perinçek, şöyle dedi:

- Suriye ile görüştük, başka bir ülke istemiyorlar.

Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin Türkiye'ye zarar verdiğini söyleyen Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, ABD planlarına dikkat çekti. Suriye sınırındaki vatandaşların da Türkiye ve Suriye ilişkilerinin düzelmesinden yana olduğunu belirtti.

Basın toplantısında Perinçek'e seçim anketleri de soruldu. Kararsızların aslında kararlı olduğunu ve Türkiye'nin geleceğine yön vereceğini belirtti.

Atatürk havalimanın bir kısmına Millet bahçesi yapılıyor olması da Perinçek'in gündemindeydi.

# abd # türkiye # erdoğan # atatürk # Perinçek # suriye # Millet # Doğu Perinçek # seçim # nato # Partisi # ülke # sığınmacı