AK Parti'den yanıt: "Atatürk'e olan düşmanlıkları ortada"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanındaki Millet Bahçesi projesi ile ilgili söylediği "Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var" sözlerine yanıt verdi. "Onların Atatürk'e olan düşmanlıkları ortada" diyen Kabaktepe "Kendi özelliklerini başkaları üzerinden anlatmasınlar geçmişe dönüp söylediklerine baksınlar" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bir youtube kanalında soruları yanıtladı. Gündem başlıklarından biri Atatürk Havalimanı'na yapılması planlanan Millet Bahçesi'ydi.

Kabaktepe'ye, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var" twiti soruldu. Kabaktepe şöyle yanıtladı:

- Kendi düşmanlıklarını başkaları üzerinden anlatıyorlar. Atatürk'e olan düşmanlıkları ortada. Geçmişe dönüp söylediklerine baksınlar, üslup ve söylemi kendisini anlatmış.
# istanbul # chp # atatürk # ak parti # Millet # havalimanı # Canan Kaftancıoğlu # millet bahçesi # Osman Nuri Kabaktepe # düşman