TGB ST. Petersburg Ekonomi Forumu'nda

Türkiye Gençlik Birliği heyeti, Rusya’da, dünyanın önde gelen ekonomi zirvelerinden St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumuna katıldı. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar ‘ın başkanlığındaki heyet, Rusya’da devlet yetkilileri, akademisyenler ve gençlik liderleriyle de bir araya geldi. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Rusya temaslarını, Ulusal Kanal yayınında değerlendirdi.

YENİ DÜNYANIN KURULUYUNDA GENÇLİK ÖN CEPHEDE

Bu yıl 25.’si düzenlenen St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumuna, Türkiye’den tek gençlik örgütü olarak Türkiye Gençlik Birliği davet edildi. Forumda, Türk gençliğini, TGB Genel Başkan Dilek Çınar ve Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı Işıkgün Akfırat temsil etti.

Forumun ilk oturumlarının, “Yeni Dünya Düzenine Gençliğin Bakışı” ile “Yeni Dünyada Gençliği Birleştirmek için 2050 Hedefi” başlıklı stratejik oturumları olması dikkat çekti. Türkiye Gençlik Bİrliği Heyeti, forumda, "Dostluk İçin Liderler" programına katıldı.

Rusya temaslarını değerlendiren TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, St. Petersburg zirvesini “Yeni Dünyanın Kuruluş ilanı” olarak niteledi.

Dilek Çınar, Asya Çağına girildiğini ve bunun bir gençlik çağı olduğunu söyledi. Batı emperyalizmine karşı, gençlik örgütlerinin işbirliğine dikkati çekti.


TGB heyeti, Rusya’da devlet yetkilileri, akademisyenler ve gençlik liderleriyle de bir araya geldi.

# türkiye # rusya # Putin # ekonomi # türk # tgb # batı # ekonom # Forumu