MSB'den tank palet açıklaması

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Arifiye'deki Tank Paleti Fabrikası'nın tamamının verilmesi, satılması gibi bir işlemin söz konusu olmadığını söyledi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Arifiye'deki Tank Paleti Fabrikası'nın tamamının verilmesi, satılması gibi bir işlemin söz konusu olmadığını söyledi. Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’nda konuşan Dere, “Altay tankının güç grubu için ise arayışlarımız sürüyor. ‘Tank niye yok’ sorusunun cevabı bu" ifadelerini kullandı.

Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’nda Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi’nin 2018- 2020 yılına ilişkin hesapları görüşüldü.

Komisyonda Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve ASFAT Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dere, komisyonda konuşma yaptı. Komisyon üyelerinin eleştiri ve sorularını da yanıtladı. Muhsin Dere, Arifiye'deki Tank Paleti Fabrikası'nın tamamının verilmesi, satılması gibi bir işlemin söz konusu olmadığını söyledi.

Bakan Yardımcısı, Altay tankının güç grubu için arayışların sürdüğünü de anlattı.

# milli # meclis # Milli Savunma Bakanlığı # fabrika # ASFAT # Altay tankı # arifiye # Muhsin Dere # tank paleti fabrikası