Mete Gazoz ve Büşranur Coşkun'un hedefi Dünya Kupası

Milli okçular, Antalya kampında antremanlarını aralıksız sürdürüyor. Tokyo Olimpiyatları Oyunları'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz ve Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nde birincilik elde eden Gülnaz Büşranur Coşkun’un hedefinde yeni şampiyonluklar var.

Milli okçular, başarılarını devam ettirmek istiyor. Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Antalya Belek’te kampa giren milli sporcular, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Tokyo Olimpiyatları Oyunları'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz, 2022 yılının kendileri açısından çok güzel devam ettiğini, katıldıkları tüm turnuvalarda mutlaka kürsüye çıktıklarını söyledi, “Kişisel olarak da kazanabileceğim kadar madalya kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Almanya'da yapılan Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda birincilik kazanan Gülnaz Büşranur Coşkun da klasik yay kadınlar kategorisinde elde ettiği Avrupa şampiyonluğuyla bu yıl ki en büyük hedefini gerçekleştirdiğini söyledi. Milli sporcunun bir sonraki hedefi, 18 Temmuz’da Kolombiya’da yapılacak Dünya Kupası 4. ayağında altın madalya kazanmak.

# antalya # almanya # dünya kupası # Temmuz # Mete Gazoz # Milli okçular # altın madalya # Avrupa Şampiyonası # tokyo olimpiyat oyunları