LGBT dayatmasına karşı 150 kitle örgütü “Büyük Aile Buluşması”nda

Aileler, Batı'nın LGBT dayatmasına karşı, İstanbul’da buluşuyor. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çağrısı ile bir araya gelen 150 kitle örgütü “Büyük Aile Buluşması” için son hazırlıklarını yapıyor. 18 Eylül Pazar günü saat 14.30’da Saraçhane’de olacak buluşmada aileler, Beyazıt Meydanı’na yürüyüş yapacak. Yürüyüşe Vatan Partisi de katılacak.

Aileler, aileleri için buluşuyor. Batı'nın toplumsal çürümeyi dayattığı LGBT'ye karşı İstanbul'da büyük büyük bir yürüyüş yapılacak.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çağrısı ile bir araya gelen 150 kitle örgütü “Büyük Aile Buluşması” için son hazırlıklarını yapıyor.

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, LGBT savunucularının insan hakları söylemlerini dayanak olarak kullandığını ifade etti.

Buluşmanın önemine vurgu yapan Cumhuriyet Kadınları Genel Başkanı Tülin Oygür, aidiyet mesajının öne çıktığını belirtti.

İstanbul Aile Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eryılmaz LGBT propagandasına karşı toplumun bilinçlendiğini kaydetti.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar ise dijital dizi ve film platformların tehlikesine dikkat çekti.

Yürüyüş 18 Eylül Pazar günü saat 14.30’da Saraçhane’de olacak. Büyük buluşmada aileler, Beyazıt Meydanı’na yürüyüş yapacak.

# istanbul # türkiye # vatan partisi # batı # Bir # türkiye gençlik birliği # eylül # saraçhane # meltem ayvalı # Vatan Partisi Öncü Kadın # dilek çınar # Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı # Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar # Beyazıt Meydanı # Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu # LGBT dayatması # Serdar Eryılmaz