150 Demokratik Kitle Örgütü 'LGBT dayatmasına dur' diyecek

LGBT dayatmasına karşı 150 Demokratik Kitle Örgütü harekete geçti. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çatısı altında bir araya gelen Demokratik Kitle Örgütleri 18 Eylül'de Saraçhane'de "Aile kurumunu ve çocukları korumak için LGBT Dayatmasına dur de" mitingi yapacak. Vatan Partisi Öncü Kadın , Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği de mitinge katılacak.

Batı'nın Türkiye'ye dayatttığı LGBT saldırısına karşı mücadele için 150 Demokratik Kitle Örgütü sahaya inmeye hazırlanıyor.

Emperyalizmin milli kültürü ortadan kaldırma hedefiyle yürüttüğü LGBT faaliyetlerine karşı aileler harekete geçti.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çatısı altında bir araya gelen 150 Demokratik Kitle Örgütü “Aile kurumunu ve çocukları korumak için LGBT Dayatmasına dur de” sloganı ile 18 Eylül Pazar günü İStanbul Saraçhane’de toplanarak Beyazıt Meydanı’na yürüyecek.

Mitinge Vatan Partisi Öncü Kadın , Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği de katılacak.

Mitingte konuşma yapacak Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı “LGBTİ dayatmasına dur” demek için çağrı yaptı:

- LGBTİ dayatmasına dur diyen herkesi Büyük Aile Buluşması'na davet ediyoruz. Çocuklarımızı istismardan, gençliği yozlaşmadan, kadını değersizleşmekten kurtarmak için hep birlikte orada olacağız. Aileye sahip çıkacağız, mutlu yarınları kuracağız. Haydi anne babalar, mücadeleye!


Mitinge katılanlara seslenecek bir diğer isim Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar da “LGBT Dayatmasına karşı durmak emperyalizme karşı mücadele etmektir” dedi. Mitinge katılım çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürüyüşe destek verdi. Oygür, “Milletçe kenetlenerek LGBT dayatmasını def edeceğiz!” dedi:

- LGBT’nin insanlığı tehdit eden gerçek yüzünü anlatma mücadelesi içindeyiz. Bu mücadele siyasi eğilimlerin veya dünya görüşünün çok dışındadır. Milletçe kenetlenerek #LGBTdayatmasını def edeceğiz!
# istanbul # türkiye # vatan partisi # emperyalizm # Bir # türkiye gençlik birliği # lgbt # Cumhuriyet Kadınları Derneği # eylül # saraçhane # meltem ayvalı # Vatan Partisi Öncü Kadın # dilek çınar # Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı # Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar # Prof. Dr. Tülin Oygür # Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tulin Oygür # Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu # 150 Demokratik Kitle Örgütü # LGBT dayatması # Büyük Aile Buluşması