Özdağ'dan pankart kışkırtması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tehdit ve kışkırtmaları sürüyor. Özdağ’ın küfür yalanından sonra Zafer Partisi il ve ilçe başkanlıklarına "Yerli ve Milli Eskobar" pankartları asıldı. Polis İçişleri Bakanı’nı hedef alan pankartları indirdi. Soylu'dan da "Özdağ ABD'nin aparatıdır "açıklaması geldi.

Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ölümle tehdit eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan bu kez de pankart kışkırtması geldi.

Zafer Partisi Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarına "Yerli ve Milli Eskobar" ifadelerinin yer aldığı pankartlar asıldı.

Pankartların üzerinde saçları olmayan bir başın yer aldığı görüldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya atıfta bulunulan pankartlar, polis tarafından kaldırıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise pankartların uyuşturucuyla mücadelede farkındalık yaratmak için asıldığını iddia etti:

- Biz uyuşturucu ile mücadele için bir pankart astık ve o pankartta hiç kimsenin ismi yok. Eğer yorumla bu mahkeme, bu savcı ve polis ‘Bu şu’ diyorsa o onların yorumudur.


İçişleri Bakanı Soylu, kendisini hedef alan Özdağ’a “Amerika’nın aparatı” diyerek yanıt vermişti:

- Bunlar Amerika’nın aparatlarıdır. Çok net bir şekilde aparatlıklarında devam etmektedirler.
# polis # süleyman soylu # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu # Bir # ümit özdağ # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ