Teröristlerin korkulu rüyası komandolar

Isparta'da Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı dünyanın en zorlu askeri eğitimini veriyor. Komando İhtisas Kursu'na katılan askerler, teröristlerin korkulu rüyası haline geliyor. Eğitimler de nefes kesen anlar kaydedildi.

Isparta'daki Eğirdir Dağ Komando Okulu, "dünyanın en zorlu askeri eğitimleri" arasında gösterilen Komando İhtisas Kursuna ev sahipliği yapıyor.

Yurt içi ve yurt dışında düzenledikleri nokta operasyonlarla teröristlerin korkulu rüyası olan komandolar, burada zorlu bir eğitim sürecinden geçiyor.

Mavi bereliler, özellikle kış şartlarında zorlu arazi ve iklim şartlarına uyum sağlıyor. "Ara-Bul-Yok Et" taktiğiyle teröristleri etkisiz hale getirmek için göreve hazır hale geliyor. Terör operasyonlarında etkin görev üstleniyor.

Komandolar güne sabah sporu ile başlıyor, yakın dövüş eğitimi alıyor. Meskun mahal eğitim alanlarında operasyona çıkan komandolar, teröristlerin bulunduğu evlere başarıyla girip hedefleri hızla yok ediyor.

Teröristlerin bulunduğu bölgelere ansızın ve hiç beklenilmeyen yerden sızan komandolar, şok baskınlarla başarılı operasyonlara imza atıyor. Milli teçhizatları kullanan komandolar, atışlarda hedefleri 12'den vuruyor.

Güç, cesaret ve kararlılık gerektiren kursa katılan komandolar, gösterdikleri başarıyla dosta güven, düşmana korku veriyor.

# Isparta # terörist # terör # ısparta # terörle mücadele # eğitim # kış # Yurt