Vatan Partisi'nin kamulaştırma seferberliği büyüyor

Yurdun dört bir noktasında "ucuz elektrik için dağıtım kamulaştırılsın" talepleri yükseldi. Diyarbakır, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Kayseri, Muğla, Samsun, İzmir ve Trabzon'dan Vatan Partisi ve TGB'liler alanlara çıktı. Üretim, güvenlik ve ucuz elektrik için kamulaştırma çağrısı yapıldı.

Vatan Partisi'nin başlattığı " ucuz elektrik ve güvenlik için kamulaştırma" eylemleri dalga dalga yayılıyor.

Yurdun dört bir noktasında Vatan Partisi ve TGB'liler meydanlara çıktı. Hükümete dağıtımı kamulaştırma çağrısı yaptı.

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı Sanayi Sitesinde açıklama yaptı. Diyarbakır İl başkanı Ferdi Tanhan, üretime dikkat çekti.

Sanayi esnafı elektrik faturasını ödemekte zorlanıyor. Ortak talepleri kamulaştırma.

Antalya'da eylemin adresi Kapalıyol Girişi oldu. İmza masası kurdu. Uzun kuyruklar oluştu. Eyleme katılıp döviz taşıyanlar da oldu. Dakikalar içerisinde yüzlerce imza toplandı.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, enerji üretimi ve dağıtımında kamulaştırmanın zorunluluğuna işaret etti.

Bu görüntüler de Ankara Mamak'taki eylemden.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, EnerjiSa önünde toplandı. Mamak İlçe Sekreteri Erkin Uzun, çözümün kamulaştırmadan geçtiğini söyledi.

Daha sonra Vatan Partisi Mamak İlçe Sekreteri Erkin Uzun, esnafa Vatan Partisi’nin çözümünü anlattı. Kamulaştırmanın esas çözüm olduğunu söyleyen esnaf Vatan Partisi’ne teşekkür etti.

Aydın'da da kamulaştırma talebi yükseldi. Atatürk Kent Meydanında bir araya gelindi.

Vatan Partililer basın açıklamasının ardından esnaf ziyaretleri yaptı, kamulaştırma için imza topladı.

Adana’da da toplanma noktası İnönü Parkı oldu. Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven zamların üretimi olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Zamlara karşı yapılan eylemleri haklı zeminde toplamak için Ucuz elektrik platformlarına çağrı yapıldı.

İzmir’in Kiraz ve Karabağlar ilçelerinden ucuz elektrik talebi yükseldi.

Kiraz İlçesinde açıklamayı Vatan Partisi İzmir İl Örgütlenme Bürosu Başkanı Ali Erdem Köz yaptı.

Açılan imza masasına vatandaşlardan ilgi yoğun oldu.

Vatan Partisi Muğla, Kayseri, Samsun ve Trabzon il başkanlıkları da ucuz elektrik için eylemdeydi.

Elektrik dağıtımında kamulaştırma çağrılarıyla birlikte "Ucuz elektrik platformları" da kuruldu. Mardin'in ardından Şırnak'ta da platform göreve başladı. Vatan Partisi Şırnak İl Başkanı İsmail Kabul'un çağrısıyla Deva Partisi, Hüda-Par, Gelecek Partisi, İyi Parti, Merkez Partisi, Sağ Parti, Ülkem Partisi il başkanları bir araya geldi. Platform olarak zamlı elektrik faturalarına karşı mücadele etme kararı aldı.

# açıklama # İyi Parti # vatan partisi # elektrik # deva partisi # Sanayi # Ucuz # Vatan # esnaf # Partisi # kamulaştırma # Gelecek Partisi # ucuz elektrik # Ülkem Partisi