''Enflasyon en haksız ve acımasız vergidir''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açtığı 1 milyon liralık davada tazminat kararı veren mahkemeyi hedef aldı. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, enflasyon ve zamlar üzerinden hükümeti eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açtığı 1 milyon liralık davada tazminat kararı veren mahkemeyi hedef aldı. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, enflasyon ve zamlar üzerinden hükümeti eleştirdi:

- 5'li çete diye eleştirdim, 5'li çeteye hizmet ediyor diye eleştirdim, bunun üzerine mahkemeden bir karar aldılar. Ben ihtiyatlı konuşacakmışım. Hangi mahkeme, sarayın mahkemesi. Ben 5'li çete diyeceğim, sen ne yapacaksın? Ben hakkı, hukuku savunacağım sen 5'li çeteden yana tavır alacaksın. Ben sana hakim değil, 5'li çetenin yandaşısın diyeceğim.
- 1 milyon liralık tazminat davası açmışlar. Beni parayla korkutmaya çalışıyorlar. Benim parayla işim yok. Paraya tamah eden sensin.
- Enflasyon en haksız ve en acımasız vergidir. Bu işin sorumlusu sarayda oturan. Zam, zam, zam eşittir Recep Tayyip Erdoğan.
# chp # erdoğan # parti # kemal kılıçdaroğlu # zam # enflasyon # kılıçdaroğlu # tazminat # grup toplantısı