Rus turistler Türkiye'ye akın edecek

Beş Rus tur operatörü, Pegasus ve Türk ve Rus havayollarının da aralarında olduğu toplam yedi şirket ile Rusya'dan Türkiye'ye uçuş düzenleyecek. Rusya Tur Operatörleri Birliği, tur operatörlerinin düşük maliyetli bilet sunan Pegasus Havayolları ve Türk Hava Yolları uçaklarını tercih ettiğini belirtti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği beş Rus tur operatörünün, Pegasus Havayolları, Türk Hava Yolları ve Rus havayollarının da aralarında bulunduğu toplam yedi havayolu şirketiyle Rusya'dan Türkiye'ye uçuş düzenleyeceğini bildirdi.

Moskova'dan Antalya'ya charter programları 9 Nisan'da başladı. Biblio-Globus tur operatörünün siparişi ile Antalya'ya yapılan uçuş Red Wings havayolu şirketi tarafından yapıldı.

Rusya Tur Operatörleri Birliği'nin açıklamasına göre, Uçuşlar 26 Ekim'e kadar haftada 1 ila 3 kez sıklıkta, Mayıs tatilleri dönemi içinse haftada 4 kez sıklıkta planlandı.

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Anex Tour, Coral Travel, Fun&Sun, Pegas Touristik adlı tur operatörlerinin düşük maliyetli bilet sunan Pegasus Havayolları ve Türk Hava Yolları uçaklarını tercih ettiğini ifade etti.

# türkiye # rusya # antalya # türk # turizm # rus # pegasus # tur