Turkcell CEO buluşmalarında gündem: Fiber internet

Turkcell CEO buluşmalarının bu bölümünde de fiber internet ve operatör çalışmaları ele alındı.

Artık mevcut internet hızları vatandaşı tatmin etmiyor. Milyonlarca işlemin yapılabildiği internet için daha hızlı operatörler tercih ediliyor. Haliyle operatör şirketleri de fiber interneti yaymak adına çalışmalar yapıyor. Turkcell CEO buluşmalarının bu bölümünde de fiber internet ve operatör çalışmaları ele alındı.

Çağ teknoloji çağı. İnsanoğlu teknolojiyle o kadar bütünleşti ki artık teknoloji kullanımı lüks değil ihtiyaç haline geldi.

En sık kullandığımız teknoloji de şüphesiz internet. Günde milyarlarca insan internet üzerinden yaptıkları işlemlerle alıyor, satıyor, hizmet veriyor. Hal böyle olunca internet hizmeti sağlayan operatör şirketleri de günlük kullanıma daha fazla katkı sunabilmek adına farklı teknolojiler geliştiriyor.

İnternet teknolojisinde şirketler fiber alt yapıya yoğunlaşmış durumda. Bir yandan alt yapı çalışmaları sürerken diğer yandan alt yapısı tamamlanan bölgelerde hizmet kullanılmaya başlandı.

Tukcell CEO buluşmalarının bu haftaki bölümünde fiber internet konusu ele alındı.

Turkcell CEO'su Murat Erkan, Turkcell Kurumsal ve Ev Satışından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata ve ekibiyle yaptığı sohbette, markanın fiber internetle ne tür hizmetler sunduklarını konuştu.