Mehmet Sevigen CHP'ye meydan okudu: "Mahkemeye versinler hesaplaşalım"

Eski Devlet Bakanı ve CHP'nin eski yöneticilerinden Mehmet Sevigen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarına hakaretle yanıt veren CHP’ye çağrı yaptı.

"PARTİYİ HDP’LİLERLE DOLDURANLARA SESİNİ ÇIKARMIYOR"

Eski devlet bakanı ve eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen 128 milyar dolar kampanyasının yürütüldüğü dönemde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 300 bin dolarlık döviz alımı yaptığını açıklamıştı. Sevigen'in bu açıklamalarını reddetmeyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, hakaret etmişti:

- Faik Öztrak Türk bayrağını indirenlere kızmıyor. Libya’ya asker gönderilmesine ‘hayır’ diyenlere itiraz etmiyor. Mavi Vatan için saçma sapan ifadeler kullanan Genel Başkan Danışmanı eski büyükelçi karşısında susuyor. Partiyi HDP’lilerle dolduranlara sesini çıkarmıyor. Bana saldırıyor. Kendisini telefonla aradım açmadı. Mesaj attım yanıt vermedi.

"KAMUOYU ÖNÜNDE HESAPLAŞALIM"

Sevigen, Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarına hakaretle yanıt veren CHP’ye meydan okudu. CHP’ye, “Beni mahkemeye verin iddialarımı ispatlayayım.” çağrısı yaptı:

- CHP hakaret edeceğine beni mahkemeye versin. Mahkemeye versin ki her şey yargıda ortaya çıksın. Ben bütün belgeleri göstereyim. Görüntü kayıtlarını izleteyim. Karşımda CHP’ye çökmüş bir ekip var. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkuyorlar. Hadi döviz aldın. Bu işlemi niye bankada yaptırmıyorsun? Yoksa paranın kayıtlara girmesi mi istenmedi. Bu para az bir para değil. Kaynağı ne? Bütün bunları konuşalım. Tekrar ediyorum. Ben hazırım. Beni mahkemeye versinler kamuoyu önünde hesaplaşalım.

Ulusal Kanal yanına konuk olan Sevigen, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 300 bin dolarlık döviz alımı yaptığını belgelerle ifşa etmişti.

# Mehmet Sevigen