Baykal-Kılıçdaroğlu fotoğrafı ne anlatıyor? | Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen değerlendirdi

Eski CHP Milletvekili ve Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Leven Gök'ün Deniiz Baykal ziyaretini değerlendirdi. Sevigen, ziyaretin altında başka bir şey olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün Deniz Baykal'ı ziyaret etmesini değerlendiren Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun kendini zorla davet ettirdiğini belirtti. Baykal görüşmek için randevu talep eden Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ı 2 yıldır hiç ziyaret etmediği ortaya çıktı. Sevigen şunları söyledi:

Levent Gök Deniz Baykal'ı arıyor "Kemal beyin abisi öldü bir başsağlığı diler misiniz?" diyor. Telefonu Kemal beye veriyor. Deniz beyde başsağlığı diliyor. Cenazeye gelemediğini söylüyor. Kemal Beyde "yok yok siz gelmeyin biz geliriz" gibisinden cevap veriyor. 2 yıla yakın süredir Deniz Baykal'ı hiç ziyaret etmemiş. Hüsamettin Cindoruk'a, tarikatlara, Amerika'daki FETÖ ekibine gidiyor ama seni genel başkan yapmış, seni milletvekili yapmış ama gitmiyor. Abisinin ölümünü bahane edip gidiyor çünkü yüzü yok. Deniz beyin oğlu vasıtasıyla randevu alıyorlar. O fotoğrafı çeken de Deniz Baykal'ın oğlu.  Deniz Baykal resim çektirilmek istemiyor. Kemal bey ısrar ediyor. Resimi çekiyorlar ve 5 dakika sonra servis ediyorlar. Yani demek istiyor ki "Deniz bey beni destekliyor" Deniz beyde "iyi bir aday çıkartın" diyor. 
# kemal kılıçdaroğlu # Mehmet Sevigen