''Türkiye-Rusya-Suriye iş birliği gözüküyor''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan'daki ABD üslerinin Türkiye'yi tehdit ettiğini söyleyen Perinçek, hükümetin de bu tehdidi saptadığını ifade etti. Tehdidin caydırıcı güçlerle püskürtüleceğine dikkat çeken Perinçek, "Önümüzdeki dönem Türkiye-Rusya-Suriye iş birliği gözüküyor" dedi. Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonu da değerlendiren Perinçek, "Doğru olan Suriye ile iş birliği yaparak PKK'yı temizlemek" vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Yunanistan'daki ABD üsleriyle ilgili uzun süredir Türkiye'yi uyaran açıklamalarını sürdürdü. O üslere bir kez daha dikkat çeken Perinçek, hükümetin de bu tehdidi saptadığını ifade etti.

Perinçek, ABD ve İsrail'in Doğu Akdeniz'de yaptığı tatbikatlara karşı Türkiye'nin teyakkuzda olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Lideri, Millet ittifakı ve Biden tayfasının Türkiye'nin bu tehdide karşı önlem alınmasını engellediğini, içeriden yıkıcılık yaptığını belirtti.

Tehdidin caydırıcı güçlerle püskürtüleceğine dikkat çeken Perinçek, bölgesel iş birliğine vurgu yaptı.

Partisinin 2015 yılında yaptığı "152 ada vatandır" mitingini hatırlatan Perinçek, "Mavi Vatan "kavramını Vatan Partisi'nin Türkiye'ye mâl ettiğini söyledi.

Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonu da değerlendiren Perinçek, harekâtın amacının doğru saptanmadığını kaydetti. Çözümün Suriye ile işbirliği olduğunu vurguladı.

Tarihi binanın tapusu alınmasıyla ilgili desteklerinden dolayı herkese teşekkür eden Vatan Partisi Lideri, "Tarih yapılan binada tarih yapacağız." dedi.

# abd # türkiye # rusya # yunanistan # suriye # israil # vatan partisi # doğu akdeniz # Mavi Vatan # Doğu Perinçek