100. Üretim Devrim Kurultayı İzmir'de

Vatan Partisi, 100'üncü Üretim Devrimi Kurultayını İzmir'de yapılacak. Konuşmacılar Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile iş insanları Ethem Sancak ve Bekir Cahit Yücel olacak.

Türkiye’nin doğusundan batısına güneyinden kuzeyine düzenlenen Üretim Devrimi Kurultaylarının 100’üncüsü İzmir’de yapılacak. Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı hazırlıkları tamamladı. Kurultay 2 Haziran Perşembe günü Tepekule Kongre Merkezi’nde saat 17.00’da başlayacak. Konuşmacılar Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile iş insanları Ethem Sancak ve Bekir Cahit Yücel olacak.

Kurultayın ana başlığı “Yeni Dünyada İzmir’in Fırsatları” olarak belirlendi. Asya’nın Avrupa’ya açılan kapısı olan İzmir’in üretimdeki birikimi ve kapasitesi ele alınacak. Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, kurultay ile ilgili ayrıntıları Ulusal Kanal ekranında anlattı.

Üretim odağının Asya’ya kaydığını vurgulayan Cengiz, İzmir'in Çandarlı Liman projesi ile yıldızlaşacağını söyledi.

2 Haziran Perşembe günü saat: 17.00'de Tepekule Kongre Merkezi Anadolu Salonu'nda yapılacak Üretim Devrimi Kurultayı’nda ekonomik kalkınma ve darboğazı aşmak üzere çözümler tartışılacak.

# izmir # türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # Doğu Perinçek # avrupa # kurultay # üretim devrimi # ethem sancak # çağdaş cengiz # atan Partisi