Başarılı gençlere ASELSAN’dan davet

ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. Savunma sanayinde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücü yetiştirilmesi amacıyla kurulan okul, bu tercih döneminde 96 öğrenci alacak.

4 Temmuz’da başlayan lise tercihleri, 20 Temmuz'a kadar devam edecek.

Ankara’da kurulan ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu tercih dönemi için yeni öğrencileri için hazır olduğunu duyurdu.

Savunma sanayi sektörü için en nitelikli insan kaynağını sunabilmek amacıyla kurulan okulda İngilizce hazırlık sınıfı da bulunuyor. Yeni tercih döneminde 96 öğrenci alacak okulda sektöre yönelik kapsamlı teorik ve pratik eğitimler veriliyor.

ilk yüzde birlik dilimden öğrencileri kabul eden ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Savunma Elektronik Sistemleri" ve "Savunma Mekanik Sistemleri" olmak üzere iki dalda, 5 yıllık eğitim programı sunuyor

Atölye ve laboratuvarları'nın kurulumu ASELSAN, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının iş birliği ile yapılan ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezuniyet sonrası Üniversite'de burs imkanı da sağlıyor.

# ASELSAN # ankara # Temmuz # ilk # Savunma Sanayisi