Türk iş insanlarından Rusya ile işbirliği atılımı

ABD'nin yaptırım tehditlerine boyun eğen TÜSİAD'a rağmen Türk iş insanları Rusya ile iş birliğinden vazgeçmiyor. Rusya'ya uygulanan ambargolar nedeniyle Moskova pazarından çekilen Avrupalı markaların yerini Türk markaları alıyor. Ulusal Kanal'a konuşan Züccaciyeciler Derneği Başkanı Mesut Öksüz, 5 Ekim'de 25 kişilik bir heyetle yeni iş birliği anlaşmaları için Rusya'ya gideceklerini söyledi. Türk iş insanlarının da bu organizasyona talebinin oldukça fazla olduğunu belirtti.

ABD'nin yaptırım tehditlerine boyun eğen TÜSİAD'a tepkiler sürüyor. Ancak tehditlere rağmen Türk iş insanları Rusya ile iş birliğinden vazgeçmiyor.

Yaptırımlar nedeniyle Rusya pazarından çekilen Avrupa'lı markaların boşalttığı alanlar Türkiye için yeni iş birliği fırsatları sunuyor.

Ulusal Kanal'a konuşan Züccaciyeciler Derneği Başkanı Mesut Öksüz, Rusya ile bölgesel iş birliklerinin önemine dikkat çekti.

Öksüz, Türk ve Rus iş insanlarının talepleri doğrultusunda, 5 Ekim'de 25 kişilik bir heyetle yeni iş birliği anlaşmaları imzalamak için Rusya'ya gideceklerini söyledi.

Türk-Rus iş insanlarını bir artaya getirecek organizasyonun Ocak ayı için planlandığını belirtti.

Öte yandan Görev Holding'de Rusya ile ticareti geliştirmek için "Rusya ile Altın Fırsat Toplantıları" düzenliyor. Toplantılar 27 Eylül'de İstanbul'da, 29 Eylül'de Antalya'da düzenlenecek.

# istanbul # abd # türkiye # rusya # türk # görev holding # avrupa # Altın # tüsiad # eylül # Türk iş İnsanları # Mesut Öksüz # Züccaciyeciler Derneği Başkanı # Züccaciyeciler Derneği # Rusya ile Altın Fırsat Toplantıları