Süleyman Soylu'dan TFF binasına saldırı hakkında açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TFF'nin Rivadaki binasına yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu, iki zanlının gözaltına alındığı açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TFF'nin  Riva'daki binasına yapılan saldırı sonrası iki zanlının gözaltına alındığını açıkladı.

İşte Süleyman Soylu'nun açıklamaları;

- 11 atış yapıldı, 5’i isabetli. C.U ve U.G gözaltına alındı. Yaklaşık hemen derenin kenarında 250 metre karşıda bir evde yaşıyorlar. Olaydan hemen önce tesadüfü bir polis memurumuz da var ve selfie çekiyorlar. O görüntüler de elimizde. Bunlar hem alkol alıyor, hem de denize giriyor ve o esnada bu atışı gerçekleştiriyorlar.

MASALARINA İSABET EDEN KURŞUNLAR VAR

Allah korumuş çünkü ben beraber atılan kurşunların isabetlerini de gördüm. Hallerinden sarhoş oldukları belli olmasa çok profesyonel bir atış olarak değerlendirilebilir. Hem sayın Başkanın koltuğunun üzerinden hem de kurulun masalarına isabet eden kurşunlar var.

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

Olay tüm yönleriyle soruşturulacak, arkasında ne vardır ne yoktur. Kafada tek bir soru kalmayıncaya kadar bu konudaki soruşturmayı derinleştireceğimizi ifade ediyorum. Tekrar geçmiş olsun. Bizim için büyük bir mükafat.

# polis # saldırı # süleyman soylu # TFF # Bir # soylu # çok # Riva