Sözleşmelilere kadro ne zaman?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi. Görüşmede sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi konusu gündeme geldi. Ulusal Kanal'ın edindiği bilgilere göre, çalışmanın bitirildiği ve bu ay sonuna kadar kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Görüşmede Bakan Bilgin'in çalışmanın son durumu hakkında Yalçın'a bilgi verdiği öğrenildi.

Sözleşmeli personellerin kadro umudunda sona gelindi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur Sendikaları Konfederasyonu Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı kabul etti.

İkilinin görüşmesinde gündem, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi oldu. Hazırlık grubu kurarak çalışmaları sona getiren Bakanlık, gelinen son aşama hakkında Yalçın'a bilgi verdi.

Ulusal Kanal'ı edindiği bilgilere göre, çalışmanın Eylül ayı sonuna kadar kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Yalçın'ın görüşmede kamuda sözleşmeli olarak istihdam edilen çalışanlara kadro verilmesi konusunda memnuniyetini dile getirdiği belirtildi.

# ulusal kanal # Ali Yalçın # vedat bilgin # son # eylül # çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı # Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin # sözleşmeli personel # Memur Sendikaları Konfederasyonu