Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru belli oldu

Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru, Varlık Fonu'na bağlı Türkiye Sigorta oldu. İmza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli katıldı. 3 sezon devam edecek isim sponsorluğu anlaşmasını Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye Sigorta arasında, 3 sezon devam edecek isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Sponsorluk anlaşması için Sinan Erdem Spor Salonu'nda imza töreni yapıldı. Törene TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ve şirket yöneticileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Türkoğlu; Gücünü, adından alan Türkiye Sigorta'nın Türk Basketboluna destek vermesinin önemli olduğunu vurguladı.

Kamu sigorta şirketleri Varlık Fonu çatısı altında Türkiye Sigorta Şirketi adı altında birleşmişti. Türkiye Sigorta kuruluşunun ikinci yılında, Türk sporu ve sporcuları adına önemli bir adım attı.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli Ulusal Kanal’a imzalanan anlaşmanın önemini anlattı.

# türkiye # basketbol # varlık fonu # Bir # Türkiye Basketbol Federasyonu # Basketbol Süper Ligi # Türkiye Sigorta # Sinan Erdem Spor Salonu # Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli