''Enerjide kâr amacı güdülmemeli''

Elektrik faturalarına gelen zamların ardından yurdun dört bir yanında tepkiler arttı. Vatan Partisi, ''Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma'' programını açıkladı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı elektrik dağıtımında kamulaştırma taleplerini Gün Ortası'nda değerlendirdi.

Elektrik faturalarına gelen zamlar hem esnafın hem de vatandaşın büyük tepkisini çekti. Yurdun dört bir yanında elektrik dağıtımında kamulaştırma talebi artmaya başlarken, Vatan Partisi de '' Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma'' programını detaylarıyla birlikte duyurdu. Gün Ortası'na konuk olan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, ''Enerjide kâr amacı güdülmemeli'' dedi. Bursalı ayrıca, enerji güvenliğinin nasıl sağlanacağını ve Türkiye'nin komşu ülkelerle iyi ilişkilerinin enerji güvenliğindeki etkilerini değerlendirdi.

# türkiye # vatan partisi # fiyat # zam # elektrik # Doğu Perinçek # Ucuz # Vatan # enerji # Partisi # Özgür Bursalı # kamulaştırma # fatura # ucuz elektrik # Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma