Ucuz Elektrik Platformu artık internette

Ucuz Elektrik Platformu internet sitesi yayına başladı. Siteye girildiğinde kullanıcıları “Ucuz Elektrik ve Güvenlik için Kamulaştırma İmza Kampanyası” karşılıyor. Yurt geneline yayılan eylemler gibi siteye ilgi de bir hayli yoğun.

Türk milleti ucuz elektrik istiyor. Bunun için ise geçmişte olduğu gibi elektrik dağıtım hizmetinin özel şirketlerden devlet tekeline alınmasını talep ediyor.

Sanayici, çiftçi ve esnafın haklı taleplerini büyütmek için Ucuz Elektrik Platformu kuruldu. Platformun internet sitesi ucuzelektrikplatformu.com açıldı.

Ucuz Elektrik Platformu, ocak ayında yapılan zamların geri çekilmesini, halka ve üreten kesimlere ucuz elektrik verilmesini ve elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılmasını istiyor. Bu taleplerle ucuzelektrikplatformu.com adresinde imza kampanyası açıldı.

Kampanya metninde;

“Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez!
Enerji dağıtımı kamu hizmetidir! Enerjide halkçı çözüm ülke güvenliği için şarttır.
Enerji, kâr amacıyla değil, toprağın ekilmesi, sanayi çarkının çevrilmesi, çarşılarımızın şenlenmesi, halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumda huzurun sağlanması için ucuza verilmelidir.”

İfadelerine yer verildi.

ucuzelektrikplatformu.com internet sitesinin giriş sayfada yer alan form doldurularak ucuz elektrik ve dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması kampanyasına bütün vatandaşlar kolayca katılabiliyor ve görüş yazabiliyor.

# ekonomi # kampanya # türk # elektrik # Sanayi # Kamu # Ucuz # Devlet # enerji # fatura # dağıtım # elektrik zammı # ucuz elektrik # Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma # ucuz elekrik platformu # ucuz elektrik kampanyası # ucuz elektrik platformu