Vatandaş özel şirketi değil devleti istiyor

"Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma" programı kapsamında seferberlik başlatan Vatan Partisi, her noktaya ulaştı. Eylemler ve imza masalarının yanı sıra partililer ev ziyareti de yaptı. Ağrı'da elektrik zammına tepki gösteren bir vatandaş "Bizim köye bir elektrik faturası bir de Vatan Partisi geliyor" dedi. Elektrik dağıtımında Kamulaştırma talep eden yurttaşlar devletin sıcak elini hissetmek istiyor.

Vatan Partisi'nin "Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma" programı yurt çapında devam ediyor. Kitlesel eylemlerin yanı sıra imza masaları açılıyor.

Malatya'da kitlesel eylem yapıldı, açıklama büyük ilgi çekti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arif Doğan, " ucuz elektrik herkesin hakkı" dedi.

Eylemlerden biri de Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeydi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde de ucuz elektrik eylemi yapıldı. Elektrik zamları altında ezilen yurttaşlar, imza attı, zamların geri çekilmesi istedi.

Vatan Partisi heyeti esnafı ziyaret etti, elektrik dağıtımı kamulaştırılsın programı destek gördü. Ucuz Elektrik Platformu’na davet eden ve imza kampanyasına destek isteyen İl Başkanı Ahmet Suseven ve beraberindeki heyet, esnafın sorunlarını dinledi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde ise Vatan Partililer ev ziyaretinde bulundu. Köylüler, taleplerini sıraladı. Ağrı'da elektrik zammına tepki gösteren bir vatandaş "Bizim köye bir elektrik faturası bir de Vatan Partisi geliyor" dedi.

Yurttaşlar, devleti yanında görmek istiyor. özel şirkete mahkum olmak istemiyor.

Vatan Partisi Patnos ilçe Başkanı Nesim Ölmez ve Vatan Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Gürbüz, Ağrılılara kamulaştırma programını anlattı.

# adana # vatan partisi # güvenlik # elektrik # eylem # ağrı # malatya # Vatan # tepki # Yurt # Partisi # kamulaştırma # elektrik faturası # ucuz elektrik # ucuz elektrik platformu